Zakelijk

Zakelijk

Voor zakelijke investeringen hebben wij een speciaal supporters programma opgezet.

De Supporters die instappen gaan wij ook de aandacht en dankbaarheid geven in de media die zij verdienen. Op social media, onze website maar ook door hun namen te benoemen op banners die wij neerzetten tijdens de (vele) publieke events die wij organiseren. Bij bijvoorbeeld onze benefiet voor het Aidsfonds in december zal het dan als foto wand dienen. Zoals je dat bijvoorbeeld ook in het voetbal ziet of bij premières. Er zal voor de looptijd van vijf jaar ook een vast sponsorbord komen dat zichtbaar is voor alle bezoekers van het kasteel.

Er zijn vijf pakketten met certificaten op aandelen samengesteld, brons, zilver, goud, platina en diamant. Een certificaat kost € 100,00. Net als de particuliere koper krijgt de zakelijke koper per certificaat € 30,00 besteedbaar tegoed binnen hotel, kasteel en restaurant en na vijf jaar minimaal € 125,00 retour. Het rendement is hierdoor minimaal 55%.

Het besteedbaar tegoed kan ingezet worden voor, bijvoorbeeld, de organisatie van een bedrijfsfeest, een relatie dag, vergadering, productpresentatie, een diner voor uw medewerkers als onderdeel van het kerstpakket of bijvoorbeeld als diner om weg te geven aan uw particuliere en/of zakelijke klanten bij aankoop/afname van een bepaalde hoeveelheid product. De mogelijkheden zijn eindeloos. Juist doordat u ons, Marquette, ook in kan zetten in uw interne- en/of externe marketing noem ik het een support programma. We plukken uiteindelijk beide de vruchten van de samenwerking. 

De pakketten

Brons
75 certificaten op aandelen voor € 100,00 per stuk.

Zilver
125 certificaten op aandelen voor € 100,00 per stuk.

Goud
200 certificaten op aandelen voor € 100,00 per stuk.

Platina
350 certificaten op aandelen voor € 100,00 per stuk.

Diamant
500 certificaten op aandelen voor € 100,00 per stuk.

Heeft u interesse in meer dan 500 certificaten? Dan vertel ik u graag over de mogelijkheden en de kortingen.

Meer informatie? Neem contact op met Erik Kuiper-van den Berg via erik@relaxed-hg.com of 0251-257026.