Zakelijk

Zakelijk

Voor zakelijke investeringen hebben wij een speciaal supporters programma opgezet.

De Supporters die instappen gaan wij ook de aandacht en dankbaarheid geven in de media die zij verdienen. Op social media, onze website maar ook door hun namen te benoemen op banners die wij neerzetten tijdens de (vele) publieke events die wij organiseren. Bij bijvoorbeeld onze benefiet voor het Aidsfonds in december zal het dan als foto wand dienen. Zoals je dat bijvoorbeeld ook in het voetbal ziet of bij premières.

Er zijn vijf pakketten met certificaten op aandelen samengesteld, brons, zilver, goud, platina en diamant. Een certificaat kost € 100,00. Net als de particuliere koper krijgt de zakelijke koper per certificaat € 30,00 besteedbaar tegoed binnen hotel, kasteel en restaurant en na vijf jaar minimaal € 125,00 retour. Het rendement is hierdoor minimaal 55%.

Het besteedbaar tegoed kan ingezet worden voor, bijvoorbeeld, de organisatie van een bedrijfsfeest, een relatie dag, vergadering, productpresentatie, een diner voor uw medewerkers als onderdeel van het kerstpakket of bijvoorbeeld als diner om weg te geven aan uw particuliere en/of zakelijke klanten bij aankoop/afname van een bepaalde hoeveelheid product. De mogelijkheden zijn eindeloos. Juist doordat u ons, Marquette, ook in kan zetten in uw interne- en/of externe marketing noem ik het een supportprogramma. We plukken uiteindelijk beide de vruchten van de samenwerking. 

De pakketten

Brons
125 certificaten op aandelen voor € 100,00 per stuk.

Zilver
250 certificaten op aandelen voor € 100,00 per stuk.

Goud
500 certificaten op aandelen voor € 100,00 per stuk.

Platina
750 certificaten op aandelen voor € 100,00 per stuk. Bij dit pakket betaalt u € 98,50 per certificaat (1,5% korting).

Diamant
1000 certificaten op aandelen voor € 100,00 per stuk. Bij dit pakket betaalt u € 98,00 per certificaat (2% korting).

Meer informatie? Neem contact op met Erik Kuiper-van den Berg via erik@relaxed-hg.com of 0251-257026. Of kom naar de informatie borrel op 9 juli a.s. op het kasteel. Graag aanmelden via genoemd mail adres.