Prospectus

Prospectus

Update 8 oktober 2020
September hebben wij het goed gedaan. De hotel bezetting was 21% hoger dan in 2019 en in de totaal omzet hebben wij 5,29% meer gerealiseerd dan in september 2019. Na de diverse aanscherpingen van de covid regels in september zagen wij een groei van de hotelbezetting in zowel september als oktober. Na de laatste aanpassing van de regels zagen wij wel wat annuleringen of verplaatsingen van bijeenkomsten op het kasteel maar ook daarna bleef de hotel bezetting voor de laatste drie maanden van het jaar groeien. Oktober zal een uitdagende maand worden maar vooralsnog is de verwachting dat we de omzet van oktober vorig jaar gaan evenaren.

Update 9 September 2020
De maand augustus liet een plus zien van 3,25 t.o.v. vorig jaar. September beloofd beter te worden dan 2019. De hotelbezetting zit vandaag al 8% boven vorig jaar en ook de totale omzet (inclusief kasteel en restaurant) stijgt goed door.

Update 31 augustus 2020
De maanden juli en augustus waren heel goed. Met een hoge bezettingsgraad in het hotel en een beperkte maar goede basis op het kasteel hebben we in juli een plus gerealiseerd van 6,5% t.o.v. juli 2019 en voor de maand augustus verwacht ik een plus van 5% t.o.v. augustus 2019. Met de wetenschap dat augustus 2019 de beste maand van het jaar was kan ik niet meer dan tevreden zijn. Maak ik een doorkijkje naar september dan schat ik in dat we de omzet van 2019 gaan evenaren of overtreffen. De bezetting van het hotel ontwikkelt zich goed en er staan veel partijen op het kasteel gepland. Met het restaurant, dat het heel goed doet en meer bezoekers ontvangt dan verwacht (en die het zeer hoog waarderen) gaan ik en mijn medewerkers met vertrouwen het najaar in.

Hieronder treft u het prospectus aan.

In het prospectus staat alle informatie die van belang is om tot het besluit te komen om certificaten op aandelen te kopen.

Klik op de tekst om het document te openen

Prospectus

Voor een impressie in vogelvlucht van ons bedrijf hierbij twee promotie filmpjes. Klik op de tekst om deze te openen.
Zakelijke markt
Particuliere markt