Marquette Classique

Marquette Classique

Op zondag 20 maart gaan wij weer van start met Marquette Classique. Elke derde zondag van de maand is Chateau Marquette de plaats voor aanstormende, jonge topmusici uit Nederland en daarbuiten, vooral solo maar ook duo, trio of kwartet.

Belangrijk onderdeel van deze concerten is het competitie-element, met iedere maand de publiekstemming en de finale na 12 concerten waarbij de drie musici met de meeste stemmen strijden om de 1e plaats. Ook tijdens deze finale kiest het publiek weer de winnaar.

Voor de drie finalisten ligt een cheque klaar die zij kunnen besteden aan hun studie of productie van muziekdragers.

Dit maandelijks ontmoetingspunt op Chateau Marquette is een welkome verrijking van het regionale cultuuraanbod. Voor Heemskerk en wijde omgeving een fantastisch initiatief en een uitstekend invulling voor de zondagochtend.

Op 20 maart ontvangen wij Ekaterina Uvarova op gitaar. Zowel solo als in duo met Danielle Rossouw op klarinet. De prelude zal worden verzorgt door Femke Ooijevaar op harp.

Programma

11:00 uur            Prelude
11:10 uur            Hoofdprogramma en interview met de artiesten
11:50 uur            Pauze
12:10 uur            Vervolg concert
12:50 uur            Signeersessie en uitslag

De entree voor een concert is € 15,00. Naast het concert ontvangt u hiervoor een kop koffie of thee bij ontvangst en in de pauze. Een abonnement voor alle 12 concerten (inclusief finale) kost € 135,00 (i.p.v. +€ 180,00). De opbrengsten van de concerten worden volledig geïnvesteerd in de musici. Marquette Classique is een samenwerking tussen Podia Klassiek en Cultuurhuis Heemskerk.

Kaarten voor de concerten kunt u kopen via Yourticketprovider. Een abonnement kunt u kopen door te mailen naar classique@hotel-marquette.com.

Na afloop van de concerten kunt u heerlijk lunchen in ons restaurant. 

Voor deze concert reeks zijn wij nog op zoek naar sponsoren. Dit kan al vanaf € 150,00. Meer informatie hierover treft u aan via deze link.

Marquette Classique is een samenwerking tussen Podia Klassiek, Cultuurhuis Heemskerk en Stichting Hatsjiekidee.