Formules

Formules

FORMULES


De formules die samen komen onder de paraplu van Relaxed Hospitality Group bv bevinden zich allemaal in de horeca. We delen met elkaar de wens om onze gasten op basis van oprecht gastheerschap te ontvangen.

Onze formules zijn: Hotel Marquette – Chateau Marquette – Restaurant M – Mr. T’s bistro bar – Relaxed apartments – Stichting Hatsjiekidee


Hotel Marquette

Gelegen op landgoed Marquette in Heemskerk ligt hotel Marquette. Een hotel met 65 kamers (130 bedden). Op dit moment wordt het hotel gefaseerd gerenoveerd. Medio 2022 zal dit worden afgerond en beschikken zij over 28 comfort kamers, 18 deluxe kamers, 18 superior kamers en een suite.

In hotel Marquette bevindt zich Mr. T’s bistro bar.

General Manager: Gijs Goijaerts

Klik hier om de website te bezoeken


Chateau Marquette

Op landgoed Marquette ligt ook Chateau Marquette. Dit voormalige kasteel kent zijn basis uit 1225. Begin jaren 80 van de vorige eeuw is het kasteel van woonhuis omgebouwd naar wat het nu is. Een prachtig historisch gebouw met 11 stijlkamers die geschikt zijn voor huwelijken, diners, vergaderingen, jubilea, uitvaart, etc.

In Chateau Marquette is ook restaurant M gevestigd.

Klik hier om de website te bezoeken


Restaurant M

Restaurant M is gelegen op Landgoed Marquette in Heemskerk en maakt onderdeel uit van Chateau Marquette. In een warme en historische ambiance kunt u hier genieten van hoogstaande gerechten in combinatie met mooie wijnen. De chef werkt met dagverse producten en verrast u graag met een 3, 4, 5, 6 of 7 gangen menu van de chef.

Chefkok: Dylan Waterman

Klik hier om de website te bezoeken


Mr. T’s bistro bar

Mr. T’s bistro bar is ons nieuwste concept. In december 2020 opende wij onze eerste vestiging in Hotel Marquette te Heemskerk en op 1 juli opende onze vestiging op de Heemskerkse golfbaan.

Deze twee locaties zijn de proeftuin voor de toekomst. Het concept van Mr. T’s willen wij uitbreiden tot een zelfstandig concept dat we via franchise zullen laten groeien.

Het is de verwachting dat wij in 2022 twee vestigingen zullen open in eigen beheer en vandaar uit het franchise concept gaan bepalen en dit begin 2023 in de markt zetten.

Klik hier om de website te bezoeken


Relaxed apartments

In het centrum van Haarlem bevinden zich onze vijf luxe appartementen. De appartementen variëren in grootte van 32m2 tot 80 m2. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op onze afgesloten parkeerplaats.

De appartementen zijn hoogstaand afgewerkt en beschikken allemaal over een slaapkamer met boxsprings die ook als single bed gebruikt kunnen worden.

Elk appartement is voorzien van een keuken.

Klik hier om de website te bezoeken


Stichting Hatsjiekidee

Binnen al onze bedrijven zijn wij sociaal betrokken. Als onderdeel van deze sociale betrokkenheid organiseren wij maandelijks concerten op Chateau Marquette en verzorgen wij op diverse locaties lezingen, etc.

Ook organiseren wij benefiet avonden met als doel geld op te halen voor goede doelen.

Deze culturele- en goede doelen activiteiten realiseren wij vanuit stichting Hatsjiekidee.

CONTACT


Relaxed Hospitality Group bv . Kinderhuisvest 43 . 2011 VR Haarlem

Meer informatie? Neem contact op met Erik Kuiper-van den Berg

085-8771909 . erik@relaxed-hg.com . Kvk: 67497772